Túl sokat kockulsz? Ez az app segít!

Put down your phone and get back to your life!

Te tudod, hogy mennyi időt töltesz nap, mint nap online? Saccold meg, hogy szerinted hány percet, vagy órát nyomkodod a telefonod vagy a tableted (itt most ne számítsd bele a pc-n töltött időt). Megvan? Akkor írd fel a számot, vagy jegyezd meg, mert amit ezzel az alkalmazással mérni fogsz, az biztos jócskán felülmúlja majd az általad gondolt időt.

Most töltsd le a Moments nevű app-et, mely jelenleg sajnos csak iOS-en érhető el. Itt tudsz feliratkozni az Androidos várólistára.

Az alkalmazás figyelmeztet, ha túl sokat használod a telefonod. Részletesen kielemzi, hogy melyik alkalmazással mennyi időt töltöttél el. Ha pedig tényleg komolyan veszed az idő szigorú beosztását, akkor akár az egész családra kiterjesztheted a megfigyelést.

Állíts fel reális célokat és próbáld meg kevesebbet használni a telefonod. Ha használod, akkor próbálj meg effektív lenni, és ne a “Facebookon lógj” egész nap! 🙂

Az emberek sokszor nem látják magukat kívülről, ám az alábbi videó rávilágít arra, hogy jelenleg mennyire áthatja a mindennapokat a szinte folyamatos online jelenlét.

Szóval próbáld meg okosan beosztani az idődet, mert a napi screen time többet vesz el belőle, mint elsőre gondoltad!

Hozzászólások

hozzászólás