6 ok, hogy miért vásárolj online gyerekcipőt!

Most őszintén! Kinek van kedve a mai világban a gyerekét a boltokon és plázákon keresztül rángatni, majd lekötni a figyelmét a rengeteg inger mellett és együtt, vagy egyedül kiválasztani számára a hatalmas kínálatból a MEGFELELŐ cipőt, szandált, papucsot, csizmát, balerinát, házicipőt, mamuszt, gumicsizmát… Valamint kikeresni a méretet és ezeket mind szépen egyenként fel is erőltetni a gyermeke lábára, aki ezt vagy angyali mosollyal tűri, vagy ördögi kacajjal rohan el mezítláb a boltban és út közben felforgatja maga körül a világot. Te meg csak állsz ott és próbálod kezelni a helyzetet.

Valljuk be, ez sem a szülőnek, sem a gyereknek nem egy élmény. Sok szülő gyorsan túl akar lenni a vásárláson és már rég kinézte és tudja, hogy mit is akar venni a gyereknek. A gyermek pont ellenkező módon reagál. Őt leköti a sok csillámpónis, verdás, pókemberes, csilli-villi cipő és pont nem azt szeretné, amit Te, mint gondos szülő kiválasztottál már számára.

Nos, nekem tuti nem lenne hozzá KEDVEM, IDŐM és ENERGIÁM ezt végigjátszani minden egyes cipővásárlás alkalmával!

Szerencse, hogy manapság már bármit meg lehet rendelni online. Szerintem nem kell részletezni, hogy miért is jó az online vásárlás és, hogy mennyi időt, pénzt … spórol meg az ember. Én inkább pontokba szedném, hogy miért jó a szülőnek és a gyereknek is ha online vásároljuk a cipőt.

  1. Bárhol, bármikor bármilyen eszközön kényelmesen végig tudod nézni az egész cipőkollekciót nyugodtan, akár egy pohár bor mellett egy csendes nyári éjszakán az erkélyeden ücsörögve.
  2. Két kattintással rászűrhetsz a gyereked cipőméretére, tanácsokat olvashatsz, árat hasonlíthatsz össze, kívánságlistára teheted és még sok ilyen ínyencség. Nem kell a boltban a fél szemedet a gyereken, a másikat meg a cipőspolcokon tartanod, miközben egekbe szökik a vérnyomásod, mert egyszerre négy dologra kell figyelned.
  3. Kiválaszthatod, hogy házhoz szállítsák-e a terméket, vagy a munkahelyedre, vagy átveszed az egyik üzletben, ha van ilyen lehetőség. Nem kell azzal szembesülnöd, hogy a nagy harc árán kiválasztott cipő éppen nincsen az adott méretben az adott boltban, így az egész herce-hurca végül kudarcba fullad.
  4. Pár kattintással megrendeled, kifizeted és már hozzák is helyetted. Nincsen cipekedés a szatyrokkal a kocsiig, metróig, bicikliig, aztán hazafelé fel a lépcsőn, a liftben… A futárszolgálat megteszi ezt helyetted, te pedig ráérsz más fitness tevékenységet végezni. A legjobb az, ha még a szállítás is ingyenes! Gondolj csak bele, mennyi időt, és energiát spórolsz meg egy egy online vásárlással.
  5. Plusz ami szerintem a legeslegjobb élmény az egészben az, amikor a gyereked csomagolhatja ki a cipőt a rendelt csomagból. Minden egyes online rendelés kb. mint egy mini karácsony. Néha még én is meglepődöm, ha csomagot kapok. Rendeltem valamit? Jé, jött egy csomagom! De jó!!! Úgy tudok örülni neki, mintha nem is tudnám, hogy mit rendeltem 🙂
  6. Mi van ha mégsem jó a méret, vagy nem tetszik a szín a gyereknek? 14 naptári napon belül elállhatsz a vásárlástól és vagy visszaküldöd a terméket saját költségen, vagy visszaviszed személyesen a cipőboltba ha arra jársz.

    + Ha szerencséd van még akciósan is be tudsz vásárolni! Mivel kuponok és kedvezmények hadával próbálnak sokszor online vásárlásra csábítani.

Azt az időt, amit a boltokban való rohangálással töltenél, töltsd inkább a gyerekeddel és spórolj meg magadnak egy-egy agyvérzéssel járó plázázós shoppingtúrát. Nézz körül a Deichmann Online Shopjában. Nagyszerű gyerekcipőkkel és szerintem a legjobb szolgáltatásokkal várják a kedves vásárlókat.

Hozzászólások

hozzászólás